Trygga och hållbara medarbetare gör bra affärer ...

Sedan starten 1989 har vi arbetat med träningsprogram och konsultuppdrag inom LEDARSKAP såväl i projekt som linje. Programmet Certifierad Projektledare har ett mycket gott renommé och många företag har skickat deltagare till programmet i 20 år. När vi frågar beställare och deltagare så menar de att programmet är ”gediget” och ger effekt och nytta. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder vilket innebär att vi är måna om att i samverkan med Er skapa de resultat vi kommit överens om. Långsiktigheten innebär också att det vi samverkar i varierar över tid och i innehåll. Vi är också en nätverksorganisation vilket innebär att  vi skapar team och bygger den organisation som behövs utifrån respektive uppdrag.

Vår övertygelse är att trygga medarbetare är bättre för affärerna och den finaste återkoppling vi får är att deltagaren är tryggare och tydligare i sin roll.Vi åstadkommer detta genom att förflytta de individer som går programmet i en process som hela tiden knyter an till den praktiska verksamheten hemmavid. Deltagarna tränar också hela tiden genom att ha erfarenhetsutbyte med övriga deltagare, programmet är kvalificerad benchmarking. När vi levererar andra typer av företagsstöd utgår valet av metod alltid ifrån de effekter ni vill se i er organisation. Vad ska hända tack vare insatsen och var i organisationen ska det hända, är det på lång eller kort sikt?

Vi är en nätverksorganisation så när du samverkar med oss får du tillgång till såväl vårt nätverk som våra respektive konsluters nätverk. Vårt nätverk av konsulter är långsiktiga samverkanspartners som både levererar konsultuppdrag och deltar i våra träningsprocesser.

Vår syn på människor präglar vårt arbete. Respekt, omtanke och samverkan är viktigt i alla våra relationer. I våra policydokument har vi beskrivit hur vi ser på etik och moral samt lika värde utifrån genus och kulturella skillnader.

i menyn till höger finns fler foton från tidigare utbildningar.